Cropped image of hands of businesspeople working together on business project at office - Consulting

O nama

_

Društvo E-SERVIS d.o.o. razvilo se iz  malog obiteljskog obrta „NERA“ knjigovodstveni servis registriranog 1994.godine zbog proširenja obima poslovanja.

E-servis d.o.o. registriran je 2014.godine i posluje na dvije lokacije i to: u sjedištu društva Međimurska 21/II u Zagrebu i izdvojenom pogonu u Zaboku, Matije Gupca 53.

Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u računovodstvenim poslovima te se redovito usavršavaju

putem seminara kao i stručne literature od RRIF-a i RIP-up  te dodatnim licenciranjem za ovlaštenog računovođu.

Znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom pomoći ćemo vam da dobijete odgovore na vaša  pitanja  vezano uz poslovnu suradnju, a sve u cilju ažurnog, točnog i urednog vođenja poslovnih knjiga, kako bi vam našim znanjem i iskustvom pomogli na putu prema vašem uspjehu.

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije. Pružamo brze, kvalitetne i pravovaljane odgovore na sva vaša pitanja.

Povjerenje naših klijenata  – utemeljeno na partnerstvu, poštovanju, pravednosti, vjerodostojnosti i naše predanosti, od temeljne je važnosti za uspjeh vašeg i našeg poslovnog uspjeha.

Pridružite se i Vi našim brojnim zadovoljnim klijentima koji su kod nas i više od 20 godina. Cilj nam je dugoročna suradnja s našim klijentima koju nagrađujemo uvijek istim ili još višim standardom kvalitete usluge. Vaša briga mora biti usmjerena na vaše poslovanje, a mi ćemo se brinuti oko ispravnog i zakonitog vođenja poslovnih knjiga.

Obratite nam se s povjerenjem

Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja brzo i efikasno